
شرح وظایف واحد بهبود تغذیه جامعه:
تهیه وتنظیم برنامه عملیاتی به صورت سالانه ونظارت بر نحوه اجرای برنامه
اصلاح الگوی تغذیه گروه های سنی مختلف شامل: مادران (پیش از بارداری، بارداری، شیردهی) ،کودکان (پیشگیری از کم وزنی، اضافه وزن، کوتاه قدی، لاغری و چاقی) ،نوجوانان ، میانسالان ، سالمندان. از طریق آموزش وارتقاء فرهنگ وسواد تغذیه ای .
جلب حمایتهای درون و برون بخشی (ادارات مختلف مانند آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی، شهرداری و ...)به منظور هم راستا کردن فعالیت ها وتجمیع منابع
تلاش جهت دستیابی به سلامت بیشتر دانش آموزان با همکاری واحد بهداشت مدارس ازطریق آموزش به متصدیان بوفه های مدارس ،برگزاری کلاسهای آموزشی ویژه دانش آموزان ،معلمان ،اولیاء و...،اجرای برنامه های مکمل یاری درمدارس، تهیه وتوزیع مطالب آموزشی ،پوستر،پمفلت
پیگیری جهت ایجاد پایگاه های تغذیه سالم در مدارس باهمکاری واحد بهداشت مدارس
مدیریت برنامه های تغذیه ای درراستای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر (NCD)بخصوص راه اندازی واحدهای بهبود تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت وحساس سازی مراقبین سلامت درجهت غربالگری وشناسایی بیماران مبتلا به بیماریهای غیرواگیر وارجاع به کارشناسان تغذیه
همکاری در ارتقاء سطح سواد تغذیه ای اصناف
همکاری دربهبود کیفیت نان ازطریق آموزش اصناف وبا همکاری بهداشت محیط
تلاش در جهت افزایش فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه وعموم مردم وحساس سازی درخصوص خودمراقبتی تغذیه ای با همکاری واحد آموزش سلامت (از طریق آموزش های تغذیه، همکاری با رسانه های جمعی)، تهیه کتب، مقالات و بروشورهای آموزشی
برگزاری بسیج آموزش همگانی تغذیه در سطح شهرستان صورت سالانه
اجرای برنامه پیشگیری ازاختلالات ناشی از کمبود ید شامل تشکیل کمیته های درون وبرون بخشی IDD ،سنجش سالانه میزان ید دریافتی دانش آموزان
نظارت بر اجرای برنامه های مداخله ای جهت حمایت از گروههای آسیب پذیر ازطریق اجرای برنامه های حمایتی نظیربرنامه بهبود وضع تغذیه کودکان زیر5سال، حمایت ازمادران بارداروشیرده نیازمند،اجرای برنامه تامین یک وعده غذای گرم در روستامهدها و مهدهای حاشیه شهر با همکاری کمیته امداد، سازمان بهزیستی
اجرای برنامه های مداخله ای به منظور پیشگیری از کمبود ریزمغذی ها (آهن، ید، ویتامین A،D، کلسیم، روی و ... ) از طریق اجرای مکمل یاری در پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت( به مادران باردار، کودکان زیر 2 سال، جوانان، میانسالان و سالمندان)، مدارس (آهن یاری هفتگی تا 16 هفته متوالی ، مکملیاری با ویتامین D ، پایش ید ادراری دانش آموزان)، غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک، یددار کردن نمک
مدیریت برنامه های تغذیه ای شرق شهرستان در شرایط بحران
توانمند سازی کارشناسان تغذیه
پایش و نظارت بر عملکرد واحدهای بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت در سطح شرق شهرستان
پی گیری جهت تجهیز واحدهای بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت
نام ونام خانوادگی |
سمت |
مدرک تحصیلی |
شماره تماس |
نوشین پاپی |
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه |
کارشناس تغذیه |
02634155132 |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: