آیین افتتاح اولین واحد پخت نان کامل روستای کندر به مناسبت هفته سلامت

در ششمین روز از هفته ملی سلامت و در راستای احیاء پخت نان کامل به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مرکز امور پژوهش های مجلس شورای اسلامی روز پنج شنبه تاریخ 06/02/1403 اولین واحد پخت نان کامل در روستای کندر افتتاح گردید. در این گردهمایی در ابتدا جناب آقای دکتر عباسی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خصوص حمایت از تولید و ترویج آرد و نان کامل مطالبی را بیان کردند و سپس سرکار خانم دکتر عبداللهی رییس گروه امنیت غذایی و تغذیه وزارت بهداشت در خصوص اهمیت پخت نان کامل و تشویق نانوایان به منظور ایجاد انگیزه و فرهنگ سازی برای تداوم این اقدام سلامت محور مطالبی را ارائه دادند. در پایان کارشناسان مرکز بهداشت شرق کرج و جهاد کشاورزی استان از واحد پخت نان کامل مستقر در روستا به منظور بررسی مراحل پخت نان بازدید کردند.