جشنواره طبخ آبزیان باهمكاری مركز بهداشت شرق كرج ومدیریت شیلات وامور آبزیان سازمان جهادكشاورزی
>به گزارش روابط عمومی و همت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شرق کرج و >باهمکاری مدیریت شیلات وامور آبزیان سازمان جهادکشاورزی جشنواره مسابقه طبخ آبزیان مورخ97/12/7> همزمان با ایام ولادت بانو فاطمه زهرا(س) درمحل ماهی سرای کرج واقع در خط2حصار برگزار شد دراین جشنواره خانم خیابانی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت درخصوص نقش مصرف آبزیان در رژیم غذایی روزانه وتغذیه سالم مطالبی ارائه نمودند.درپایان ایشان بعنوان داور> منتخب این مرکز 11 غذای برتر را انتخاب نمودند وبه نفرات برتر ازطرف سازمان جهادکشاورزی جوایز نفیسی اهداء گردید.